09022011110

PALVELUT
Fatbike- ja maastopyörävuokraus.
Vuokraamme pääosin Felt ja Cannondale merkkisiä fatbike ja plussakoon pyöriä Limingan, Tupoksen, Kempeleen, Kemijärven ja Pyhätunturin alueella. Vuokrattavat pyörät ovat huollettuja ja kokovalikoimasta löytyy sopiva pyörä erikokoisille kuljettajille, myös lapsille. Maastopyöräily on mukava harrastus ja sitä varten on olemassa hyviä reitistöjä Kemijärven Pöyliövaarassa, Pyhätunturilla sekä Limingan Rantakylässä. Kemijärvellä vuokramökiltämme lähtee paljon sorateitä ja polkuja, joten pyöräilemään pääsee suoraan pihasta. Talvella Fatbikella pääsee lähes mihin vaan! Pyöräilyssä tulee olla asianmukainen vaatetus, täyteen ladattu 112- sovelluksella varustettu puhelin ja varavirtalaturi, joita kannattaa säilyttää vesitiiviissä pussissa, ajolasit (esim. aurinkolasit) ja pyöräily- tai hiihtohanskat. Pyörän vuokraan kuuluu kypärä, jota on käytettävä aina pyöräiltäessä. Paikallistuntemus, kartta ja kartanlukutaito helpottavat liikkumista, tosin erityisesti Rantakylän reitit ovat hyvin merkityt. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä myös oppaan mukaan pyöräretkelle. Pimeän aikana mukana on oltava valaisin, esimerkiksi otsalampun saa kiinnitettyä yleensä hyvin kypärän kanssa. Halutessasi saat meiltä mukaan paikkaussarjan ja pumpun sekä lyhyen opastuksen sisäkumin paikkaamiseen. Pieni ensiapupakkaus on aina hyvä olla mukana luonnossa liikkuessa. Pyörissämme on juomapulloteline, joten ota oma juomapullo ja riittävästi nestettä mukaan. Mikään ei tietystikään voita eväshetkeä luonnon helmassa joten pieni eväspaketti repussa on retkeilijän arjen luksusta. Pyörien vuokrausaikoja ja vuokrahintoja voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta info[at]topyha.fi tai puhelimitse numerosta 0400 227 330. Vuokrahinnat ovat alkaen 25 euroa / 2 tuntia. Vuokrausehdot löydät alla olevasta linkistä. Palveluihimme kuuluu myös pyörien toimitus asiakkaalle, niistä voit myös kysyä lisää.

Vuokrausehdot

Palveluihimme kuuluvat:
Fatbike- ja maastopyörävuokraus
Lumikenkien vuokraus
Eräopaspalvelut
Työhyvinvointitapahtumat
Pikkubussi- ja pakettiautovuokraus
Moottorikelkkasafarit
Mönkijäsafarit
Lumikenkäretket
Kalastusmatkat
Jahtimatkat
Kokouksien ja seminaarien ohjelmapalvelut
Majoitukset Pyhätunturilla ja Kemijärvellä

Järjestämme tapahtumat mielellämme teille avaimet käteen palveluna, vuosien kokemuksella ja tyytyväisten asiakkaiden suosittelemana. Olemme järjestäneet tapahtumia suomalaisten lisäksi mm. saksalaisille ja espanjalaisille vieraille.

MUUT PALVELUT
Muihin palveluihimme kuuluvat ajoneuvojen ja laitteiden maahantuonti sekä maahantuotujen autojen myynti. Tuomme ajoneuvoja maahan myös tilauksesta. Lisäksi myymme ja asennamme Canon laitteita yhteistyössä Canoteam Oy:n kanssa. Teemme myös liikenteenohjaussuunnitelmia ja liikenteenohjauspalveluita.